Kuinka valita oikean kokoinen tv-taso

Kuinka valita oikean kokoinen tv-taso

Oikean kokoisen TV-tason ostaminen varmistaa, että televisio pysyy tukevasti paikallaan ja miellyttävänä katsella. Jatka lukemista niin kerromme sinulle tv-tason mitoista ja kuinka mahdollisesti löydät oikea kotiisi.

Kuinka valita oikean mittainen tv-taso

Vaihe 1: Mittaa televisiosi

Parhaan kokoisen tv-tason löytämiseksi on ensin selvitettävä television koko.Voit tehdä tämän mittaamaan television koko leveyden - kehyksen vasemmasta reunasta oikealle. Huomaa myös, että jos sinulla ei ole mittanauhaa tai muuta mittaustyökalua käsillä, voit myös soittaa valmistajalle tai etsiä täydelliset tuotetiedot valmistajan verkkosivuilta.

Muista: oikean kokoisen tv-tason löytäminen televisiolle ei ole pelkästään estetiikkaa. Ylimitoitetun television asettaminen tasolle, joka on samankokoinen tai pienempi kuin television kehys, voi aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin.

Vaihe 2: TV-tason korkeus

Yleinen nyrkkisääntö on, että näytön keskipiste on sijoitettava silmien tasolle tai juuri sen alapuolelle. TV: n sijoittaminen miellyttävälle korkeudelle edellyttää yksinkertaista matematiikkaa: Mittaa etäisyys lattiasta kotisi katsojien keskimääräiseen näkölinjaan ja vähennä puolet television korkeudesta. Tv-tason täydellinen korkeus on tästä mitasta 2-6 cm matalammalla. (Riippuen tv.n jalkojen pituudesta)

Muista: Usein televisio asennetaan seinälle erillisellä seinätelineellä, jolloin tv-tason mitta ei ole kuin ulkonäkö kysymys ja matala tv-taso voi olla tässä tapauksessa parempi ratkaisu.

Vaihe 3: TV-tason leveys

Koska televisiot mitataan diagonaalisesti ja TV-tasot mitataan vaakatasossa, muista ottaa huomioon näytön leveys valittaessa tv-tasoa. (mittaa aina television näytön leveys) Suosittelemme hankkimaan tv-tason, joka on vähintään 5 cm leveämpi kuin televisio.

 

 

 Tv-tason leveys Suositeltu minimi television koko (Diagonaalinen) Suositeltu maksimi television koko (Diagonaalinen)
76 cm 34 38”
89 cm 39 43”
102 cm 44 48”
114 cm 49 53”
127 cm 54 58
140cm 59 63
165 cm 70 73
>178 cm 70 >70”

 

 Tutustu laajaan Tv-taso valikoimiimme!

 

1 kommentti

Meillä on 140cm tv-taso ja se riittää hyvin 55 tuumaselle telkulle :) Seuraavan tv-tason ajattelin laittaa seinälle niin helpompi siivota ja näyttääkin paremmalta.

Kirjoita kommentti

Nimi
Sähköposti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.