Högkvalitativa serum online - Bhome.fi

Egenskaper för serms

Sermi – ett kreativt sätt att dela upp rymden

Serms är ett bra sätt att lysa upp interiören. Utöver hemmet fungerar de strålande i till exempel en skönhetssalong eller en butik. Serm kan användas för att täcka hemmets mindre representativa platser på ett annat sätt. Fällbara skärmar har en viktig och praktisk funktion – de kan användas för att dela inre utrymmen och skapa separata utrymmen (till exempel genom att placera dem mellan kök och vardagsrum). Är du intresserad av serumidéer? Kolla in Bhomes kollektion och bli inspirerad! Du kan använda den vikbara skärmen i hemmets inredning, som i vardagsrummet, matsalen, hallen eller barnrummet. Skärmar är en bra idé för att dela upp utrymmet även i kommersiella utrymmen. Skönhetssalong, läkarmottagning, restauranger och väntrum – på så många olika platser är det praktiskt att dela utrymmen med dekorativa skärmar förutom att det är stilrent. Skärmar är också ett sätt att täcka ett omklädningsrum, garderob eller förvaringsfack. När du tänker på skärmens praktiska funktion bör du leta efter vikbara versioner av skärmen, som förutom att vara praktiska också kan vara ett attraktivt dekorativt element som passar din inredning.

Sermits för frisörsalonger

Sermins potential i hemdesign

Serms tillhör en större samling av dekorationer, som ett resultat av vilket de helt kan förändra inredningsstilen i ditt hem. Det är därför det är absolut viktigt att hitta ett serum som är helt rätt och unikt. I Bhomes utbud kan du hitta slitstarka, trä- och vikbara skärmar med tryckta mönster inspirerade av de senaste inredningstrenderna. Serms är spektakulära dekorationer i en stilfull och modern inredning. Traditionellt designade skärmar ser bra ut inte bara i vardagsrummet och sovrummet, till exempel i en skönhetssalong eller på kontorsväggen. Det eleganta och trendiga rutnätet ser fantastiskt ut i interiörer som är av samma typ eller ljusare i färgen. Tack vare detta kan du vara säker på att konsistensen av ordning kommer att uppstå i ditt interiör . Kolla in det senaste urvalet av serum i Bhome-butiken och låt dig inspireras av atmosfären i din egen lägenhet eller kontor.

Sermit till kontoret

Fantastiska träsermar från Bhome-kollektionen

Serms är en ny idé för att förbättra hemdesignen i Bhome-kollektionen. På vår hemsida kan du hitta träskärmar som kan vara en utmärkt och permanent del av ditt hems inredning. Vi har tryckt olika originalmönster på sermen med färgat tyg. Dekorationerna är tryckta på båda sidor, så att du enkelt kan kombinera den med din inredning. I Bhomes butik kan du hitta dekorativa skärmar som består av 3 eller 5 olika paneler. Måtten på varje panel är 45x172cm. Panelerna är sammankopplade i ett stycke med flera metallgångjärn och de gör att du enkelt kan vika den enskilda delen som du vill. Varje sida av sermin är avslutad med ett satinmaterial som ser väldigt klassiskt och elegant ut. Sermer placeras på små fötter under rörelse för att skydda golvet. Du kan hitta träsermar i sin ursprungliga form i vår senaste Bhome-kollektion.

Sermits för hotell och spa

Sermit - ett praktiskt och modernt sätt att dekorera

Serm uppfanns i Kina, varifrån den spreds till Europa på 1500-talet. Sedan dess blev det vanligt på många håll, och särskilt bland de rika. En flyttbar liten vägg blev en jättebra idé för den som ville dela upp utrymmet tillfälligt. Utöver det praktiska är skärmen ofta också ett dekorativt element. De är ofta gjorda av trä och dekorerade med många olika material, målningar eller tyger. Det var (och är fortfarande) en mycket unik inredningsdesign. Under de följande århundradena förändrades sermerna och började följa inredningstrender. Under det senaste århundradet har dess dekorativitet ersatts av en funktion som blev ännu viktigare: funktionalitet. Under de senaste decennierna har sermar tillverkats av många olika material, såsom metall, trä och glas. En intressant typ av skärm är definitivt en vikskärm med tryckta foton - de ger säkert fler möjligheter till organisation. Vårt breda urval av olika färger och teman hjälper dig att förändra utseendet på din interiör.

Vikbara serms

Se alla serum

1 kommentar

Hei.

Onko mahdollista saada sermiä omalla logolla?

Yst. Asianajotoimisto Hippi oy/Pinja

Lämna en kommentar

Namn
Email

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.