Maksutavat

MAKSAMINEN

Luotto tai pankkikorttimaksu vastaanoton yhteydessä

Vastaanoton yhteydessä voit hoitaa maksun myös luotto- tai pankkikortilla. PIN-koodillinen sirumaksu sekä lähimaksu. (ei magneettijuova)
MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Vpay, Visa Electron, JCB, Diners Club, Apple Pay tai Google Pay.

Emme vastaanota käteismaksuja.

 

Klarna

Nyt voit tehdä ostoksia ja maksaa helposti Klarnalla. Se on smooothia. Saatavilla kaikille asiakkaillemme. Kun teet ostoksia Klarnalla, voit maksaa miten haluat. Voit itse päättää maksatko heti, myöhemmin vai pidemmän ajan kuluessa. Klarna Checkout -palvelun kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, maksu-, luottokortit, sekä Klarna Osamaksu ja lasku.

Maksa myöhemmin - Klarna

Get smoooth. Maksa myöhemmin Klarnalla. Nyt saatavilla kaikille asiakkaillemme.
Kun shoppailet kanssamme, voit maksaa myöhemmin Klarnalla. Saat siis tuotteet ensin ja maksat toimituksen jälkeen. 

Pilko maksut - Klarna 

Nyt voit maksaa ostoksesi osissa Klarnalla. Maksa omaan tahtiisi sen sijaan että maksaisit kerralla. Valitse vain maksujen pilkkominen kassalla. Smoothia.

Tilisiirto

Valitessasi tilisiirron maksuvaihtoehdoksi tilaukset käsitellään vasta kun maksu on saapunut perille. Huomioithan että tilisiirroissa saattaa kestää 1-2 arkipäivää.

Coinbase Commercial (tulossa pian)

Coinbase maksutavan avulla voit maksaa ostokset turvallisesti suosituilla crypto valuutoilla kuten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja Litecoin. Turvallinen ja nopea maksutapa. Crypto valuuttojen suosio on huimassa kasvussa ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajat ja joustavat maksutavat. 

Maksa huonekalut Bitcoin - Coinbase