Korkealaatuiset Sermit Netistä - Bhome.fi

Sermien ominaisuudet

Sermi – luova tapa tilan jakamiseen

 

Sermit ovat loistava tapa tuoda piristystä sisustukseen. Kodin lisäksi ne toimivat loistavasti esimerkiksi kauneussalongissa tai liikkeessä. Sermillä voi peittää kodin vähemmän edustavat paikat erilaisella tavalla. Taitettavilla sermeillä on tärkeä ja käytännöllinen tehtävä – niiden avulla sisätiloja voidaan jakaa, ja luoda erillisiä tiloja (esimerkiksi laittamalla keittokomeron ja olohuoneen väliin). Kiinnostaako sinua sermi-ideat? Tsekkaa Bhomen kokoelma ja inspiroidu! Voit käyttää taittuvaa sermiä kodin sisätiloissa, kuten olohuoneessa, makuhuoneessa, aulassa tai lasten huoneessa. Sermit ovat loistava idea tilan jakamiseen myös liiketiloissa. Kauneussalonki, lääkärin vastaanotto, ravintolat ja odotustilat – niin monissa eri paikoissa tilojen jakaminen koristeellisilla sermeillä on tyylikkyyden lisäksi käytännöllistä. Sermit ovat myös tapa peittää pukuhuone, vaatekaappi tai säilytyslokero. Miettiessänne sermin käytännöllisyyttä, kannattaa etsiä taitettavia versioita sermistä, jotka käytännöllisyyden lisäksi voivat olla myös houkuttelevia sisustukseesi sopiva sisustuselementti.

Sermit kampaamoihin

Sermin potentiaalisuus kodinsuunnittelussa

 

Sermit kuuluvat suuremman luokan koristekokoelmaan, jonka seurauksena ne voivat muuttaa täysin kotisi sisustustyyliäsi. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää löytää sermi, joka on juuri se oikea ja ainutlaatuinen. Bhomen valikoimasta löydät kestävät, puiset ja taitettavat sermit, joissa on viimeisimpien sisustustrendien inspiroimia painettuja kuvioita. Sermit ovat näyttäviä koristeita tyylikkäässä ja modernissa sisutuksessa. Perinteisesti suunnitellut sermit näyttävät hyvältä olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi esimerkiksi kauneussalongissa tai toimiston seinällä. Tyylikäs ja trendikäs ruudukko näyttäytyy hämmästyttävästi sisätiloissa, joka on saman tyyppinen tai värinä kirkkaampi. Tämän ansioista voit olla varma, että sisustuksessasi tulee esille järjestyksen johdonmukaisuus. Tutustu uusimpaan sermivalikoimaan Bhomen kaupassa ja inspiroidu oman huoneistosi tai toimistosi ilmapiiristä.

Sermit toimistoon

Huikeat puiset sermit Bhomen kokoelmasta

 

Sermit ovat uusi idea kodinsuunnittelun parantamiseksi Bhomen kokoelmassa. Sivustoltamme löydät puiset sermit, jotka voivat olla kotisi erinomainen ja sisustuksen pysyvä osa. Olemme tulostaneet erilaisia alkuperäisiä kuvioita sermeihin värikankaan avulla. Koristukset on tulostettu molemmille puolelle, jotta voit helposti yhdistää sen sisutukseesi. Bhomen kaupasta löydät koristeelliset sermit, jotka koostuvat 3 tai 5 eri paneelista. Jokaisen paneelin mitat ovat 45x172cm. Paneelit ovat liitetty yhdeksi kappaleeksi useilla metallisilla saranoilla ja niiden avulla voit taittaa yksittäisen osan helposti haluamallasi tavalla. Sermin jokainen puoli on viimeistelty satiinimateriaalilla, joka näyttää erittäin klassiselta ja tyylikkäältä. Sermit asetetaan pienille jaloille liikuttamisen ajaksi lattian suojaamiseksi. Löydät alkuperäisessä muodossa olevat puiset sermit viimeisimmistä Bhome-mallistostamme.

Sermit hotelleihin ja kylpylöihin

Sermit – käytännöllinen ja moderni tapa sisustaa

 

Sermit keksittiin Kiinassa, josta se levisi Eurooppaan 1500-luvulla. Siitä lähtien se yleistyi monissa paikoissa, ja erityisesti rikkaiden keskuudessa. Siirrettävästä pienestä seinästä tuli loistava idea niille, jotka halusivat jakaa tilan väliaikaisesti. Sermi on käytännöllisyyden lisäksi usein myös sisustuselementti. Ne on usein valmistettu puusta ja koristeltu monilla erilaisilla materiaaleilla, maalauksilla tai kankailla. Se oli (ja on edelleen) erittäin ainutlaatuinen osa sisustussuunnittelua. Seuraavien vuosisatojen aikana sermit muuttuivat ja alkoivat seuraamaan sisustustrendejä. Viimeisimmän vuosisadan aikana sen koristeellisuus on korvattu ominaisuudella, josta tuli entistä tärkeämpi: toiminnallisuus. Viime vuosikymmenien aikana sermejä on valmistettu monista eri materiaaleista, kuten metallista, puusta ja lasista.  Kiinnostava sermityyppi on varmasti taitettava sermi, jossa on painettuja valokuvia – ne antavat varmasti enemmän järjestelymahdollisuuksia. Laaja valikoimamme eri värejä ja aiheita auttavat sinua muuttamaan sisätilojesi ilmettä.

Taitettavat sermit

Katso kaikki sermit

1 kommentti

Hei.

Onko mahdollista saada sermiä omalla logolla?

Yst. Asianajotoimisto Hippi oy/Pinja

Kirjoita kommentti

Nimi
Sähköposti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.